PORTAL PRESSUM

Kolumna Dragan Purišić: POBJEDA ILI PORAZ?

Kolumna Dragan Purišić
2020-02-18 05:24:10

Niti posljednja ovozemna razina koja ima ulogu odlučivanja nije zaustavila nastojanje da se djeca smiju povjeriti istospolnim partnerima.
 
Kako bi odagnali sumnje, vjerujući da ih na to savjest potiče, zagovornici ovoga presedana spominju dobrobit djece kao što svakog neistomišljenika smatraju diskriminatornim.

O dobrobiti djece se ne može govoriti bez ozbiljnih znanstvenih istraživanja, naravno, ne koristeći djecu za pokuse. Zapadnije od nas ima osoba koje su već prošle odrastanje u spomenutom okruženju i nije nemoguće doći do pravih rezultata.
U suprotnom, više bi trebali vrijediti argumenti zagovornika da se djeca posvajaju kao i do sada. Tomu u prilog se može puno toga reći.
 
Ako odrasli imaju predrasude, nemaju ih djeca. Je li jednako ili suprotno doživljavaju poljubac mame i tate kao što bi zamjenskoga tate sa zamjenskim tatom? Njihova je reakcija prirodna, Blago bi bilo reći da je suprotna od prijatnosti.

Kako bi se sada izjasnili roditelji o mogućoj situaciji da njihova djeca ostanu sama? Bi li pristali da ih udomi istospolna zajednica?

One najnezaštićenije - djecu,  nisu zaštitile strukture naše države, prepustili su ih na nemilost struji ovoga vremena. Čuvale su se pozicije i podizale ruke. Tako je dobrobit postala ugroza najslabijih. Iako se ne osjećaju odgovornima to ne znači da nisu, oni koji su se suzdržali od glasnoga javnoga protivljenja manipuliranju djecom.

Život je izazov i borba. Dobra i zla. Nositelji zla nikada nisu mislili da ne čine dobro i jedina je nada da dobri podmetnu svoje živote ako žele takvi ostati.

Pokrenimo se svi koji znamo da ovako osjetljiva pitanja ne mogu proći bez detaljne i opsežne analize, sudjelovanja svih u odlučivanju!

Spremaju se još okrutnija ozakonjenja i trajat će to sve do dana kada će se pojaviti Sunce istine i rastopiti sve zablude ovoga svijeta!

 Dragan Purišić

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac