PORTAL PRESSUM

PU istarska: Upute o načinu izrade novih dokumenata

Umag
2020-07-15 12:47:55

Rad upravnih poslova u policijskoj upravi u Puli i u policijskim postajama prilagođen je trenutnoj epidemiološkoj situaciji tako da se građani za izradu osobnih isprava i rješavanje upravnih zahtjeva trebaju prethodno naručiti. Za preuzimanje gotovih dokumenata naručivanje nije potrebno.
Kako bi se smanjile gužve i nepotrebna čekanja, pozivamo stranke da dolaze u vrijeme kada su naručene i da se jave policijskom službeniku na ulazu u službene prostorije. Stranke ne trebaju dolaziti prije vremena kada su naručene jer su termini svima točno određeni i nitko se ne može primiti ranije. Ranijim dolaskom jedino se stvaraju nepotrebne gužve i onemogućava se socijalno distanciranje osoba koje čekaju. Također apeliramo da se stranke prilikom ulaska i boravka u službenim prostorijama pridržavaju epidemioloških mjera i uputa policijskih službenika.
Drage naše stranke, vodite stoga računa o svom zdravlju, zdravlju svojih sugrađana i naših djelatnica na šalterima. One neumorno rade kako bi svi zahtjevi bili riješeni na vrijeme te vas pozivamo na razumijevanje i suradnju. Sve informacije o tome kako izraditi dokumente možete pronaći OVDJE, a u slučaju da niste pronašli odgovor na vaše pitanje, javite nam se putem e-maila istarska@policija.hr.

PU istarska

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac