PORTAL PRESSUM

Otuđila auto u Poreču i krenula u provalu u Umag

Umag
2020-07-15 02:10:19

Porečka i umaška policija provele su kriminalističko istraživanje i utvrdile sumnju da je 32-godišnjakinja počinila kaznena djela krađa i teška krađa (u pokušaju).
Naime, 13. srpnja oko 21.50 sati, 32-godišnjakinja je pokušala provaliti u stan u Ulici Augustina Vivode u Umagu, no kako ju je u tome omela 46-godišnja vlasnica i susjedi koji su začuli pozive u pomoć, osumnjičena je pobjegla s mjesta događaja automobilom. Odmah nakon zaprimanja dojave, policijski službenici započeli su potragu za ženom i vozilom te su nakon manje od sat vremena u mjestu Dajla uočili vozilo za kojim su tragali. Uhitili su 32-godišnjakinju, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili su da je žena istog dana, s parkirališta u Turističkoj ulici u Poreču, otuđila automobil Hyudai, pulske registarske oznake, u vlasništvu 55-godišnjaka te je s ukradenim vozilom došla u Umag kako bi provalila u stan.
Osumnjičena je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 14. srpnja u večernjim satima, uz kaznenu prijavu privedena u pritvorsku jedinicu PU istarske.

PU istarska

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac