PORTAL PRESSUM

Borna Ćorić u četvrtfinalu Umaga

ATP Umag 2015
2015-07-23 10:09:35

Borna Ćorić je u četvrtfinalu 26. Konzum Croatia Open Umag. Rezultatom 6 : 4; 6 : 4, deklasirao je Slovenca s Britanskom putovnicom Aljaza Bedenea.

Uvjeti po kojima se igrao večerašnji susret nisu bili nimalo ugodni. Velika sparina i vlaga u zraku bili su teški i za posjetitelje, onda nam je potpuno jasno kako su s osjećali igrači.

U prvom setu Borni je bio dovoljan jedan brake da dobije rezultatom 6 : 4. Dok u drugom setu Borna ima dva brakea, a Bedene jedan, dovoljno za novih 6 : 4.

Na Ćoriću se vidi da je izuzetno dobro kondiciono spreman. Svakako je i zasluga njegovog novog kondicionog trenera, ali i izuzetna mirnoća bez velikih gubljenja energije na priče i izražavanje frustracija koje su do sada bile prisutne u njegovim nastupima. To svakako treba zahvaliti i radu s Goranom Ivaniševićem koji je usadio u Ćorića onu potrebnu mirnoću.

U četvrtini finala Borna će igrati s Robertom Bautista Agut koji je lako svladao Slovenca Blaža Kavčića s 6 :1; 6 :1. Bautista Agut je 22 plasirani igrač, a ima 27 godina i dolazi nam iz Španjolske iz grada Castelló de la Plana,

U nastavku pogledajmo sve rezultate današnjih mečeva.

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag