PORTAL PRESSUM

Dominic Thiem pobjednik 26. Konzum Croatia Open Umag

ATP Umag 2015
2015-07-26 10:03:49

Dominic Thiem ekspresno je u dva seta, za samo 61 minutu, svladao Joao Sousu rezultatom 6 : 4; 6 : 1,  i time postao najbrži pobjednik Atp Umag i pobjednik 26. Konzum Croatia Open Umag.

U prvom setu dok je Sousa još imao svježine pružao je Austrijancu kakav-takav otpor, ali u drugom setu, definitivno, Thiem mu nije dao niti minimum šanse.

Ovo je druga pobjeda ove godine za Thiema. Prva je bila Nica.

Bankovni konto Thiema uvećan je za 80.000 €, dok je Sousa zaradio u Umagu 42.000 €. Možda je zanimljiva i inf. da je naš Borna Ćorić za četvrtfinale dobio 12.500 €.

Zanimljiva je i činjenica da je Thiem prvi puta nastupio na umaškom ATP turniru i odmah ga osvojio iako je godinama dolazio u Umag i igrao u juniorskoj konkurenciji, a još je zanimljivije da je i kao mali dolazio s roditeljima na ljetovanje u Umag.

26. Konzum Croatia Open Umag svojom nazočnošću počastila je i pokroviteljica turnira predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar Kitarović, te prvi igrač svijeta Novak Đoković.

Nakon završetka i podjele pehara tenisačima, turnir je zaključen velikim vatrometom i tradicionalnim "My way" u izvedbi Gorana Grifa.

Zajednički pozdrav na rastanku bio je jedinstven, "vidimo se dogodine na 27. Konzum Croatia Open Umag"

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag