PORTAL PRESSUM

Rezime turnira Lawrencea Frankopana

ATP Umag 2015
2015-07-27 01:03:11

Kažu da se prvi mačići bacaju u vodu, ali moj tim i ja ćemo svoje prve mačiće sigurno pamtiti do kraja života! 26. Konzum Croatia Opne Umag u nama ostavlja nevjerojatnu kombinaciju osjećaja, ponos koji neće tako skoro nestati, sreću zbog odličnog turnira i uzbuđenje što ćemo sljedeće godine sve to skupa imati priliku ponoviti.

Vrhunac tjedna doživjeli smo u finalu u kojem je Umag dobio novog kralja. Dominic Thiem ime je koje će u godinama koje dolaze biti veoma značajan faktor na ATP Touru. Dečko sjajnog tenisa i još boljih manira zasluženi je pobjednik turnira koji od sutra stanuje u vitrini mojih najljepših uspomena. Erupcija emocija stišavat će se još tjednima i mjesecima, ali generalni zaključak jako je lako izraziti: bilo je ovo deset dana iz naših najljepših snova.

Kada bih pojedinačno krenuo zahvaljivati svima na onome što su napravili za ovaj turnir, vjerojatno mi cijela ova publikacija ne bi bila dovoljna. Od vozača, koje hvale apsolutno svi igrači, preko staffa u restoranima (hrana je nevjerojatna!), do čistoće, zaštitarske službe, hostesa, ekipe Istraturista koja cijele godine radi na ovom turniru... Privilegij je biti dio vaše ekipe i nadam se da ćemo na obostrano zadovoljstvo raditi još dugi niz godina. Svi vi pokazali ste da vam ništa ne može poremetiti radni elan. Jedne godine vas malo muči kiša, druge imamo temperature koje se ne spuštaju ispod 30 Celzijevih stupnjeva, ali vi svi i dalje odrađujete sjajan posao. Uz to, svi skupa se još imamo vremena i energije zabaviti i to je magična kombinacija zbog koje su ovaj turnir, ali i svi vi, na radaru cijelog svjetskog tenisa.

Naravno, posebno hvala ide ljudima koji nas prate. Imali smo pun stadion od prvog dana i to je poseban blagoslov. Hvala vam još jednom na svemu i znajte da smo već krenuli s pripremama za 27. izdanje turnira. Vidimo se u srpnju 2016., ponovno na istom mjestu!

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag