PORTAL PRESSUM

Kolumna Sabotaža: DAN KADA JE UMRO SEX

Kolumna - Sabotaža: Franjo Sabo
2015-09-04 07:05:57

Neki dan me ova moja pozvala da s njom odem do grada da malo razbijem ovu depru koja me loži već danima. Rekla je: „“ dođi sa mnom u grad, pun je minica, ove neke Švabice hodaju u badićima i nijedna ne nosi grudnjak, a ja ću te počastiti i sladoledom“. Nakon ovih svih argumenata kako da je odbijem. Kompletna slastičarnica na jednom mjestu.

Nakon knjižnice, od koje mi je ruku na srce odmah muka, otišli smo do neke trgovine ženske odjeće da si ova moja nešto kupi. Dok je ona čeprkala po grudnjacima došlo mi je da joj kažem da može zaboraviti. Niti jedan Push up joj više ne može pomoći ali sam se suzdržao. Mogao bih ostati bez sladoleda. Odlučio sam malo pogledati asortiman. Bilo je tu svega. Sve minijatura do minijature. Pogledao sam u ovu moju. Pa i ona kupuje u tom dućanu pa ne nosi te minijature. Lagano šećući došao sam i do jednog velikog ogledala. Ohoooo, baš sam zgodan. Nisam niti znao da sam toliko smršavio. Da mi poraste kosa bio bih onako, visok, crn i zgodan. Ova trgovina mi je baš postala simpatična. Inače imam averziju prema tim fensi trgovinama al' ova je baš bila fajn.

- “Gledaš se kako si zgodan „? Nisam niti primijetio ovu moju koja mi se prišuljala. „ Ovo je ogledalo rođeno za vas trbonje, em izdužuje em sužuje“. Htjedoh joj reći da to iz nje govori ljubomora pošto me cijelo vrijeme pratila jedna zgodna plavojka u minici, bez grudnjaka, dugih nogu. Pratila me još sa odjela gdje su bile izložene tange. Ali tada se pojavila jedna moga kalibra. Mrko me pogledala: „ako ste završili molim vas hoću da vidim kako mi stoji ova haljina, a ovo ogledalo je najrealnije„. Sklanjajući se htjedoh joj reći kako joj stoji, ali pogled na ogledalo, pa komad je bio pravi. Sada mi je bilo jasno zašto je gužva pred tim ogledalom. Jebeš ga, sve što je lijepo kratko traje.

Gledao sam ponovo u one tange. Pa to košta kao da je od suhog zlata. Sve nešto minijaturno. Nije lako ovim današnjim ženskama. Pa koliko su onda koštale gaće moje babe koje su počinjale od koljena pa do iznad pupka, a ako je ženska bila malo jača tada bi se iz jedne plahte napravilo eventualno dvoje gaća, a danas od jednog resla evo ti ženske gaće. Rekao bi moj susjed Aldo; „ ne ražumim“. Ili se kod žena nešto drastično smanjilo ili ....... vrag bi ga znao.

Naravno ova moja nije ništa kupila, a na izlasku nas je ljubazno pozdravila ona plavuša. Tek tada sam shvatio da ona radi u trgovini i prati perverzne tipove koji kradu tange pa ih kasnije snifaju. Pa što snifaju kada nisu bile ni u upotrebi, ne razumijem.
Nema više ni te erotike. Nekada da bi došao do mufa morao si se vraški oznojiti, a danas, danas muf sam ispade. Zato su ovi današnji mladi zbunjeni.

Nisam ja zaboravio na onaj sladoled koji mi je ova obećala, a on me podsjetio na jedan događaj iz mladosti. Svi su znali da se jedna moja stara susjeda tuca sa nekim kamiondžijom. Da napomenem, kamiondžije su tada bile face. Tipovi koji su vječito putovali i svašta znali. Dakle tucala se ona sa kamiondžijom, rekoh svi su znali osim, naravno njenog muža. Uz jednu seansu popodnevnog ispijanja kavice sa susjedama izjavila je da nju njen muž nikada nije vidio golu. S obzirom da je ona bila predmet moga zanimanja i detektivskih aktivnosti, moja ekipa i ja bavili smo se voajerizmom i tako stjecali prva seksualna iskustva. Moj zadatak je bio da ekipi hitno javim kada je stigao kamiondžija.

Naime tu je postojala uhodana shema. „zrak bi bio slobodan kada bi ona objesila na prozor zelenu krpu“, a to je značilo da joj muž nije kod kuće već da radi. Tada bi kamiondžija parkirao pred lokalnom birtijom i prošetao do nje. Sve sam ja to otkrio pomno prateći zbivanja. Nikada ga nije čekala u kući već u štaglju. Bila je to mjera opreza zbog moguće nenajavljene posjete nekoga od susjeda ili naglog povratka muža kući. Tada bi kamiondžija zdimio kroz vrtove a ženska bi se sa 2-3 kokošja jaja u rukama pojavila iz štaglja. Ma bile su to uigrane sheme.

Kada je izjavila da nju muž nikada nije vidio golu, meni je izletjelo; „ a kamiondžija„? Nakon što sam to izrekao ugrizao sam se za jezik. Jebeš ga, kasno. Mater je skočila i opalila mi šamarčinu. Susjeda je izletjela u suzama čudeći se kako ja to znam, a treća susjeda ostala je paf. Ona koja sve zna, ovo nije znala. Opalila mi je i ona šamarčinu. Nakon toga incidenta bile su i sankcije. Najteža, zabrana sladoleda mjesec dana. Pa jebote kao da sam izdao državu. Stoički sam odradio kaznu u cijelosti. Za mene nije vrijedio zakon, ako si dobar dvije trećine kazne odrobijaš, ostatak ti se prašta.

Danas kada razmišljam i tim vremenima primjećujem kako je to bilo sve spontano. Ljudi su se seksali svako sa svakim kao i danas ali imali su komoditet da to rade gdje god im je palo na pamet. U štaglju, u polju, kukuruzištu, maslinicima, na plaži. A gdje se danas seksati kada su postavljene nadzorne kamere gdje god mrdneš. Ima i onih protupožarnih pa ti Miko vodi komada na neku livadu ili maslinik, a „veliki brat“ sve gleda i promatra. Ma zna on sve. Koliko minuta si izdržao. Za tu informaciju o kamerama protupožarne zaštite nisam niti znao nego pričao mi je jedan poznanik kako mu je bilo čudno kada god bi sreo nekoga vatrogasca on bi se samo zagonetno nasmijao. To ga je toliko iznerviralo da je jednog i upitao zašto mu se smješka. Ovaj je u svom mobitelu imao snimku njegovog seksa s zumiranom tablicom automobila i pokojim detaljem tabana dotične gospođe koji su bili okrenuti prema nebu. Pa jebote koja su to vremena došla.

Nekada sam vjerovao da samo policija možda zna neke moje aktivnosti, ali jebeš ga izgleda da sada znaju i vatrogasci. A pošto u familiji moje žene samim rođenjem se postaje vatrogasac (Podravci), to je za mene DAN KADA JE UMRO SEX.

Franjo Sabo

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac