PORTAL PRESSUM

Šeici u Umag ulažu 300 milijuna dolara

Zanimljivosti
2015-04-01 11:07:48

Kako smo doznali iz nepouzdanih izvora, naš grad početkom tjedna posjetili su Šeici iz nepoznate Arapske države koji su izrazili želju da u naš grad ulože oko 300 milijuna dolara. Sredstva bi bila uložena u nove projekte, a izrazili su i želju da kupe jedno cijelo naselje. O kojim dijelovima grada je bila riječ nije nam poznato. Ujedno izrazili su i želju da sagrade novu srednju školu, studentski Kampus za 2.000 studenata. Kompleks od 20 bazena za sport i rekreaciju, te novu bolnicu za liječenje kako domaćeg stanovništva, tako i stanovnika svoje države. Kako su im pregovarači s naše strane objasnili da imamo problem s dovođenjem gostiju u pred i po sezoni, obećali su izgraditi i aerodrom, te bi u zimskom periodu smještajne kapacitete u privatnom smještaju punili građanima svoje države kojima je, kako nam objašnjavaju puna kapa vrućine.

Bilo bi to najveće ulaganje u naš grad od stoljeća sedmog.

Šeici su izrazili i želju da u svoju državu povedu i sve sportske stručnjake ovoga grada. Oduševili su se činjenicom da naš grad ima 120 rukometnih trenera, 75 nogometnih, a da o tenisu sve zna svaki drugi građanin. Ponuđena je i plaća od 60.000 dolara za šestomjesečni angažman.

Ovu informaciju pokušali smo provjeriti i u našem Gradu ali po tom pitanju, kako su nam objasnili, na zahtjev Šeika, do realizacije cijelog projekta mora ostati poslovna tajna.
Kako saznajemo, postojao je i pokušaj vrbovanja jednog od pročelnika grada da pređe u njihove redove. Nuđeno mu je 50 žena, 15 deva, nešto koza i jedan jarac, ali naš pročelnik je sve to odbio uz obrazloženje da još nije završio sve projekte koje je zacrtao za dobrobit ovoga našeg grada. O kojem je pročelniku riječ nismo uspjeli saznati, jedino što smo saznali da im se dojmila njegova ćelava glava pošto u njihovoj državi nema ćelavaca.

Na slici vidimo oduševljenog Šeika koji se druži s golišavim strankinjama u našem gradu.

Ovu informaciju vaš portal pressum.eu prati će dalje s velikom pažnjom.

umag  tz umag
830805256LOGO PRESSUM (Custom)
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag