PORTAL PRESSUM

8. sajam poslova u Istri

Zapošljavanje
2015-10-23 10:18:37

Pedesetak izlagača sudjelovat će na osmom po redu Sajmu poslova u Istri kojeg HZZ - Područni ured Pula tradicionalno organizira u Istri. Program ove godine počinje svečanim otvaranjem u 11 sati u petak 23.10. na novoj lokaciji, Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković u Puli.

Posjetit će ga ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić, ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ankica Paun Jarallaha, a uz njih na sajmu će biti i župan Istarske županije Valter Flego te gradonačelnik Pule Boris Miletić.

U sklopu sajma održati će se i završna konferencija Projekta „Burza poduzetničkih ideja“ – u organizaciji Udruge mladih i Alumini FET „Dr. Mijo Mirković“ iz Pule Udruge START UP.

Projekt „Burza poduzetničkih ideja“ financira Ured za udruge Vlade RH, iz sredstava ESF-a u iznosu od 199.775,52 kn. U sklopu završne konferencije projekta mladima će Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Pula prezentirati potpore za samozapošljavanje, a svoja iskustva prenijet će i dvije korisnice potpora: KRISTINA RADOLOVIĆ koja je otvorila tvrtku KEY CONSULTING d.o.o. za poslovno savjetovanje, usluge i turizam i VANJA PRVULOVIĆ koja je registrirala obrt SINAPSA, obrt za poslovno i privatno savjetovanje i edukaciju.

Tijekom dana održavat će se prezentacije tvrtki koje trebaju zaposlenike/ce i koje su se odlučile i pored izložbenog pulta dodatno predstaviti tražiteljima posla. (dp)

 

Izvor: OVDJE

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac