PORTAL PRESSUM

O nama

Dobro došli na portal Pressum.eu. Ovo je portal za sve generacije, od onih najmlađih do umirovljenika. Mi se ne bavimo politikom, mi samo pratimo zbivanja. Naša su nastojanja objektivno vas izvještavati, svakoga se dana nadopunjavati. Nastavljamo tamo gdje smo stali nakon prodaje radio postaje Radio Stella Maris Umag. Naša zadaća je ponovo skretati pažnju na nelogičnosti sustava. one koji sputavaju vašu kvalitetu življenja. S toga ovaj portal je otvoren i za Vas poštovani posjetitelji naših stranica.
Svaku vašu argumentiranu opasku spremni smo objaviti u koliko istu potkrijepite dokazima i spremni ste se potpisati svojim imenom i prezimenom.
Nećemo sudjelovati u političkim prepucavanjima pojedinaca i stranački obojenih grupa. To nas ne zanima, to nije naš život. Mi želimo samo kvalitetan život građana u gradu i Županiji. S toga slobodno nam se obratite na kontakte putem e-maila i telefona, a mi ćemo doći i napraviti reportažu, snimiti video ili audio prilog i isti objaviti na našim stranicama portala Pressum.eu.

Obratite nam se i u koliko ne dobivate odgovore iz lokalne uprave. Mi ćemo za vas uputiti službeni upit za rješavanje vaših problema, nama moraju odgovoriti.

Podijelite sa nama vaša životna iskustva. Ispričajte nam neku vašu zanimljivost ili životnu priču, događaj. Podijelite sa nama neku svoju anegdotu ili jednostavno pišite kolumnu. U koliko procijenimo da vaš uradak zadovoljava minimum naših postavljenih standarda, rado ćemo iste objavljivati.

Ne zaboravite da je portal Pressum portal za sve generacije.

Vaš glavni urednik, Franjo Sabo

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac