PORTAL PRESSUM

Prijem mladog umaškog košarkaša Martina Končara

Ostali sportovi
2018-07-31 11:07:31

Umag, Europski grad sporta 2018. godine, kolijevka je mnogih talentiranih mladih sportašica i sportaša koji radom i trudom ponosno štite boje svojega grada, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Primjer je to i mladog Umažanina, Martina Končara, koji se nedavno vratio kući sa zlatnom medaljom i osvojenom titulom državnog prvaka U17 u susjednoj nam Sloveniji.

Unatoč vrućinama, Martin već trenira punom parom sa svojim klubom, no s radošću je prihvatio poziv gradonačelnika Vilija Bassanesea te ga u utorak 31. srpnja 2018. godine posjetio u njegovom uredu. Vedroga duha, Martin je gradonačelniku pokazao osvojenu zlatnu medalju te predstavio svoje sportske uspjehe.

Naime, kako ga je školovanje odvelo u Sloveniju, odlučio je tamo nastaviti gajiti ljubav prema omiljenom sportu, košarci. Kao izvrsni mladi igrač, vrlo je brzo zapažen od strane stručnog stožera slovenskog košarkaškog kluba KK Primorska, ali i slovenske reprezentacije, čiji je sada član.  Ekipa KK Primorska je nedavno osvojila državno prvenstvo U17, a Martin se svojom igrom posebno istaknuo. U okviru navedenog, gradonačelnik Bassanese mu je od srca čestitao, pritom dodavši kako je zaista ponosan.

„Druženja s mladim, perspektivnim sportašima iznimno mi puno znače. Umag je njegov grad, grad koji ga voli, podržava i koji će ga uvijek pratiti. Ovaj je mladi sportaš pravi primjer ustrajnosti, stoga od srca čestitam njemu i njegovim roditeljima te želim da mu se ostvare snovi.“ izjavio je Bassanese.

umag.hr

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac