PORTAL PRESSUM

Umažanke iz Dalmacije kući pjevajući

Rukomet
2020-10-10 06:54:47

Umažanke su ispraćene na gostovanje u Dalmaciju s puno optimizma nakon pobjede u 1. kolu nad ekipom Koka Varaždin, dok su domaće Dalmatinke imale dva tjedna da vidaju rade od teškog poraza u Bjelovaru.

Utakmica je krenula žustro i oštro. Ako je novi "ratnički" pristup obrani recept kako protivnika šokirati u prvim minutama,  to je i ovaj puta uspjelo Umažankama.

Gošće su imale potpunu kontrolu nad utakmicom izuzev trenutaka kada su se malo opustile, a Dalmatinke stizale rezultat ali nikako nisu uspijevale doći do vodstva na večerašnjoj utakmici.

Na odmor se otišlo rezultatom 13:17 zahvaljujući prvenstveno dobroj igri u obrani ali i obranama Lucije Blašković koja je zaustavljala zicere koje bi propustila umaška obrana.

Drugi dio u znaku je domaćih igračica koje opasno prijete i nakon što se istopila prednost gošći uspijevaju im "puhati" za vratio do kraja utakmice.

Polovinom drugog dijela na umaški gol stiže Andrea Pavić i s pet obrana ne dozvoljava domaćim igračicama preokret rezultata tao da su nova dva boda uknjižena ponovo sa (slatkim) golom razlike.

Pušu li to neki novi pozitivni vjetrovi u umaškom ženskom rukometu saznaćemo već u idućem kolu kada u Umagu gostuju odlične Osječanke.

Svakako treba pohvaliti angažman svih igračica i trenera na ovoj vrijednoj pobjedi

Franjo Sabo
 
 
 
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac