PORTAL PRESSUM

Sven Matijević 'zaključao' gol za dvobod

Rukomet
2020-11-22 08:17:02

Večerašnja utakmica sa Zametom nakon teških poraza od Poreča i Gorice trebala je označiti rezultatski oporavak rukometaša Umaga.  Ove sezone niti Riječanima ne cvjetaju ruže.

U susret su domaćini ušli s polovičnim uspjehom u sezoni 20/21 u kojoj su tri puta teško poraženi (Varaždin, Preč, Gorica) i tri puta s punim plijenom ( Spačva, Dubrovnik, Dubrava). Ova utakmica trebala je donijeti pozitivu u momčad Gorana Sinčića a veći dio utakmice rezultatski je bio protiv želja domaćina.

Gosti iz Rijeke imali su veliku prednost sve do '50 minute (22:27). Rezultat je to u kojoj utakmica 'teško' gubi, ali nekako od te '50 minute Umažani su, nakon odlične obrane Svena Matijevića i osvojene lopte Arijana Belige u akciji u kojoj je Šafranko poentirao za -4, dobili krila i osjetila se čvrsta odluka da se u ovoj utakmici pobijedi, što im je i u konačnici uspjelo.

Ako treba nekoga izdvojiti kod domaćina to je svakako mladi golman Matijević koji je imao 'samo' osam obrana, ali svih osam u pravom trenutku.

Momčad je pokazala karakter i nakon 'ponora'  od minus pet na poluvremenu (13:18), uspjela se je vratiti i pobijediti.

Neka im ova pobjeda bude poticaj za nastavak prvenstva.

Franjo Sabo

 
 
 
 
 
 
 
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac