PORTAL PRESSUM

Očekivana i glatka pobjeda Umažanki

Rukomet
2021-01-16 06:55:49

Zaostalu utakmicu 5. kola HŽRL odigrale su večeras umaške rukometašice protiv Murvice. Gošće posljednja tri kola ne znaju za poraz ali ipak večeras su domaće igračice bile za level jače i konkretnije.

Utakmica je počela laganim ritmom domaćih igračica, a prednost su počele stvarati krajem prvoga dijela u kojem su dobro razbranile gostujuću vratarku Nikolinu Strukar koja je imala osam obrana.
Na odmor se otišlo rezultatom 12:9.

Drugi dio prošao je bez stresnih momenata u kojem su domaće igračice držale vodstvo 2-5 golova prednosti pa  možemo zaključiti da su bodovi osvojeni bez previše znoja.

Večeras nije bilo Marijete Vidak u sastavu domaćina što je dalo priliku Ani Jajčević da odigra više minuta od uobičajenog te sa 7/10 bude prvi strijelac kod Umažanki. Isto toliko golova zabila je i Tea Jelenović kod gošći.

Krajnji rezultat utakmice (26:23) i pobjedu Umažanke su dočekale uz učešće svih mladih igračica koje u ovoj utakmici do samoga kraja nisu dobile priliku zaigrati.
 
Trenutno na tablici četiri su ekipe s 12 bodova. Po sedam utakmica odigrale su Lokomotiva i Umag. Devet Osijek, a šest Podravka Vegeta. Umažanke trebaju još odraditi zaostale utakmice s Lokomotivom i Podravka Vegetom.


Franjo Sabo
 
 
TABLICA
 
 
SLJEFEĆE KOLO
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac