PORTAL PRESSUM

Varaždinski bodovi veliki ko kuća

Rukomet
2021-02-13 05:47:13

Za održavanje visoke pozicije na ljestvici Umažankama je trebao barem bod, a dva bi značila daje jedan dobar protivnik predvođen lukavim trenerom Vladimirom Canjuga ponovo nadmudren.

Prvo poluvrijeme nije djelovalo dobro. Na odmor se otišlo s -3 gola (14:11) a pogled na statistiku nam je govorio da su domaće igračice imale deset šuteva manje promašaja od Umažanki (4/14).

Prve topnice (Pavković, Jajčević, Barišić i Plahinek samo pet golova. Na golu Lucija Blašković s jednom obranom što je znak da i obrana uz napad nije bila ona prava.

Drugi dio eksplodirala je Tina Barišić koja s tri gola u nizu vraća Umažanke u egal. No Barišić je toliko eksplodirala da je zaradila u '38 minuti i direktni crveni karton (kod 15:15).

Očito je isključenje Barišić motiviralo ostale djevojke koje ne dozvoljavaju Kokicama da se rezultatski odlijepe a u finišu utakmice su pokazale odličnu fizičku pripremljenost i zaključile utakmicu pobjedom 23:24.

Velika pobjeda nad velikim protivnikom.

Umažankama ostaje još gostovanje u Osijeku i eventualnom pobjedom riješile bi se "opasnih" ugrozitelja trećeg mjesta u konačnici.

Franjo Sabo
 
 
LJESTVICA
 
 
SLJEDEĆE KOLO
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac